ZIE SWEET BITES TEMPTATION

ZIE SWEET BITES TEMPTATION

Ahad, 25 Disember 2011

Jumaat, 23 Disember 2011

4 layers Choc moist Cake


Kek Coklat moist ni order dari Cik Wawa. Lenguh gak tangan nak mendeliver kek ni tadi sebab berat betul.  Harap Wawa & famili suka, ke dah habis kena tenyeh on the way balik Senawang??? Wawa sila jawab.






Christmas Cupcakes

Christmas tree on cupcakes
Ini first time deco cupcake untuk Krimas. Cita-cita menggunung masa nak deco.Siap buat homework nak deco macammane. Tapi, snowman tak jadi. Al last, ok gak la outcome, asalkan customer satisfied. Pokok krismas tu, ala2 Martha Stewart la.

6 pcs- for only RM15.00


Christmas Cupcakes for Office Christmas Party
Cupcake cake nih special buat untuk party kat office Yap, Goh. Jenuh nk bawa kotak yang besar tu nak mengangkut cupcake nih. Siap dengan mini cuppies dengan kon xmas tree. Flavor cake mix choc moist & butter vanilla with choc chip.