CARROT CAKE
Kek lobak merah dengan kacang walnut, sultana dan kelapa kering.Topping creamcheese dengan badam.
RM35 1/2KG
RM60 1KG
CHOCOLATE CAKE
Kek coklat moist dilapisi coklat ganche or krim coklat
Topping coklat ganache atau coklat glaze
(Tambah RM 10-20 untuk fresh strawberry, edible image, topping mengikut kesukaan.
Fondant coklat kek mengikut deco atau permintaan )
RM40 1KG
RM70 2KG
Fondant kek coklat - dari RM80 1KG pertama
tambah RM50 untuk 1KG berikutnya.
RAINBOW CAKE
Buttercake 6 layer mengikut warna pelangi.
Buttercream topping
RM 45 1KG
RM 80 2KG
Creamcheese / coklat glaze topping
RM 55 1KG
RM 95 2KG
(Tambah RM 10-20 untuk fresh strawberry, edible image, topping mengikut kesukaan.
Fondant coklat kek mengikut deco atau permintaan )
Fondant kek rainbow - dari RM85 1KG pertama
tambah RM55 untuk 1KG berikutnya.
RED VELVET CAKE
Kek merah baldu yg lembut
Topping creamcheese
Creamcheese / coklat glaze topping
RM 55 1KG
RM 95 2KG
(Tambah RM 10-20 untuk rosset deco, fresh strawberry, edible image, topping mengikut kesukaan.
Fondant coklat kek mengikut deco atau permintaan )
Fondant kek rainbow - dari RM80 1KG pertama
tambah RM50 untuk 1KG berikutnya
MACADAMIA WHITE CHOCOLATE
Kek vanila span dengan krim custard topping white chocolate dan kacang macadamia
RM 45 1KG
RM 90 2KG
SNOWY CHEESE COTTON
Kek cheese yg lembut disaluti creamcheese dan dihias parutan cheese
RM50 1KG
RM25 1/2 KG
RUSSIAN BLACK & WHITE
Kek coklat dilapisi coklat ganache dan creamcheese
topping coklat glaze
RM100-120 ( 3KG)
TIRAMISU
Biskut ladies finger dicelup dalam pekatan kopi dan dilapisi creamcheese.
Topping creamcheese dan ditabur serbuk koko.
RM85 8X8
RM50 6X6
CREAMPUFF
RM0.60 sebiji
Puff berisi kastard dan krim..WWALLA!!
PAVLOVA
Meringue manis dengan krim dan buah-buahan segar..
Besar RM30
Pavlova in a cup RM4
CUPCAKE BOUQUET
RM50 PER BOUQUET
Tiada ulasan:
Catat Ulasan